Fripturi
Prajiti piperul de Sichuan 1-2 minute, intr-o
Se taie pieptul de pui in bucati groase de cca 1
Se subtiaza pieptul in felii apoi fiecre felie se
Coteletele fasonate se dau cu un praf de sare,se
Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit
Carnea de porc si sunca se portioneaza, se taie
Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o
Bobocul de gasca curatat de fulgi,parlit si spalat
Pieptul s[palat si zvantat se intoarce cu parte
Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se
Carnea de porc se taie (se despica) intr-o bucata
Preparare: Intai de toate am pus carnea de iepure
Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il
Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la
Spalati bine cartofii si taiati-i bucati mai mari
Condimenteaza dupa gust fileul de curcan si
Muschiuletul se curata bine de grasime, dupa care
Pentru marinada: Amestecati intr-un bol mai mare
Prajiti carnea de pui in amestecul de ulei si 50 g
Taiati pieptul / pulpele de pui / carnea in felii
Condimentati feliile de carne cu sare si piper,
Frecati putin usturoiul zdrobit cu lingurita de
Muschiul de porc se curata bine de grasime, dupa
Puneti cartofii in coaja, la fiert in apa sarata.
Bateti carnea cu ciocanul de snitele. Sarati si
- am pus la fiert in apa rece alacul (merge si cu
Imbracati in folie de aluminiu o tava pentru
Piept de pui dezosat il feliem nici prea gros nici
Amestecati usturoiul pisat, condimentul pentru
Pentru garnitura de hrisca cu ciuperci: Fierbeti
* Pulpa de curca e mai mica decit cea de curcan,
Umplutura: Faceti un amestec din toate
Aceasta friptura se face in 2 etape. Etapa 1:
Elimina excesul de grasime de pe carne, apoi tai-o
Bateti carnea cu ciocanul de snitele. Sarati si
Imbracati in folie de aluminiu o tava pentru
Umplutura: Faceti un amestec din toate
Aceasta friptura se face in 2 etape. Etapa 1:
* Puteti ajusta cantitatile ingredientelor
Oricand aveti invitati si nu stiti ce sa
Prima data se pregateste sosul de vin. Intr-o
Taiati cotletul de porc in felii, apoi in bucatele
-
Brownies cu unt de arahide
Retete preferate / Autor: madi_marin
-
Tarta cu jambon si icre negre
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Cozonac cu fistic si ciocolata
Concurs - Reteta Lunii / Autor: Lau Dany
-
Carnati in sos de ceapa si ardei
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
-
Tort Iepuras
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: ancutsa
-
Drob Pascal
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: ancutsa