Carnea de porc si sunca se portioneaza, se taie bucati mai mari (4-5 degete) deoarece o sa se topeasca in ceaun, se sareaza si se lasa 10 minute sa prinda gust. Carnatii se taie la dimensiunea dorita si se cresteaza usor sau se inteapa cu varful unui cutit. Intr-un ceaun se pune la inceput sunca cu o cana de apa, iar dupa 5 minute se adauga si carnea. Se inabusa amestecand din cand in cand, iar cand apa a scazut se mai adauga o cana de apa.
Cand carnea este facuta se stropeste cu vin si se pun si carnatii taiati la dimensiunea dorita, se continua prajirea inca 10 minute sau pana cand carnatii sunt facuti iar carnea prinde culoare usoara de rumenit.
Mai multe pe http: //www. Preparatedevis. Ro/2015/12/friptura-de-porc-la-ceaun. Html sau daca vrei sa citesti si cum se fac carnatii traditionali romanesti http: //www. Preparatedevis. Ro/2015/12/carnati-de-casa-romanesti. Html
Pofta Buna!
Friptura de porc preparata la ceaun se serveste obligatoriu fierbinte, alaturi de o mamaliguta calda, mujdei de usturoi, muraturi sau salata de varza murata ... dar sa nu uitam si de un pahar de vin bun! Mai multe pe https: //www. Preparatedevis. Ro
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoVopsesc de multi ani ouale cu coji de ceapa si au iesit bine de fiecare data. Culoarea mai roscata o vor dobandi ouale care...
Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii