Carnea de porc si sunca se portioneaza, se taie bucati mai mari (4-5 degete) deoarece o sa se topeasca in ceaun, se sareaza si se lasa 10 minute sa prinda gust. Carnatii se taie la dimensiunea dorita si se cresteaza usor sau se inteapa cu varful unui cutit. Intr-un ceaun se pune la inceput sunca cu o cana de apa, iar dupa 5 minute se adauga si carnea. Se inabusa amestecand din cand in cand, iar cand apa a scazut se mai adauga o cana de apa.
Cand carnea este facuta se stropeste cu vin si se pun si carnatii taiati la dimensiunea dorita, se continua prajirea inca 10 minute sau pana cand carnatii sunt facuti iar carnea prinde culoare usoara de rumenit.
Mai multe pe http: //www. Preparatedevis. Ro/2015/12/friptura-de-porc-la-ceaun. Html sau daca vrei sa citesti si cum se fac carnatii traditionali romanesti http: //www. Preparatedevis. Ro/2015/12/carnati-de-casa-romanesti. Html
Pofta Buna!
Friptura de porc preparata la ceaun se serveste obligatoriu fierbinte, alaturi de o mamaliguta calda, mujdei de usturoi, muraturi sau salata de varza murata ... dar sa nu uitam si de un pahar de vin bun! Mai multe pe https: //www. Preparatedevis. Ro
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii