Carnea o spălăm şi o ştergem.
O condimentăm cu sare, piper, condimente speciale şi o punem cu foaia de dafin, ceapa tocată, vin şi apă la marinat în frigider peste noapte.
Scoatem carnea,apoi tăiem carnea în cubuleţe.
Formăm frigăruile cu carne şi legume şi rumenim pe grătarul încins.
Servim cu garnitură şi salată la alegere.
Poftă bună!
La inceput vroiam sa fac doar o rulada,dar nestiinda ce cantitati de carne imi trebuie......mi-au iesit doua...foarte bune.
Rulada de carne tocata cu legumeO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii