Carnea o spălăm şi o ştergem.
O condimentăm cu sare, piper, condimente speciale şi o punem cu foaia de dafin, ceapa tocată, vin şi apă la marinat în frigider peste noapte.
Scoatem carnea,apoi tăiem carnea în cubuleţe.
Formăm frigăruile cu carne şi legume şi rumenim pe grătarul încins.
Servim cu garnitură şi salată la alegere.
Poftă bună!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorFacuta acum cand a venit frigul. In "primavara" de la Craciun nu prea mergea.
Piftii - racituri traditionaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii