Speli carnea si o portionezi.
Adaugi toate condimentele si ierburile aromatice in uleiul de masline si omogenizezi pana cand se zdrobesc bine. Torni vinul si apoi pui carnea la marinat in acest sos pentru 2 ore, la rece.
Rastorni totul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, setezi modalitatea de gatire "high" , fixezi timpul la 4 ore si...gata! Astepti ca totul sa se gateasca incet, iar tu iti petreci timpul alaturi de cei dragi. Noi am fost in parc la alergat/jucat/plimbat si am profitat de vremea frumoasa de afara.
Cand am ajuns acasa am pregatit doar legumele si am savurat pranzul.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii