Piept de porc umplut

Postat pe: 02-04-2019
(0)

Ingrediente

1 kg de piept de porc cu piele
2-3 chifle uscate
100 gr de carne afumata ( sunca, pastrama)
2 cepe verzi
2 ardei grasi rosii
2 oua
2 legatura de patrunjel verde taiat
100 ml lapte
50 ge de unt
sare
piper
o lingurita de nucsoara

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

35min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untu, apoi se lasa la racit. Intr-un bol se amesteca ardeii grasi taiati felii impreuna cu crutoanele din chifle, carnea afumata si ceapa prajite cu galbenusurile de la cele 2 oua, , verdeata si laptele. Se cpndimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Separat se bat albusurile spuma si se toarna peste cealalta compozitie amestecande-se bine.
Se spala carnea si se cresteaza un model pe soric. Se incizeaza un buzunar pentru umplutura. Se pune umplutura in buzunarul format si se coase cu ata alimentara pentru a nu iesi din piept umplutura.
se incalzeste cuptorul la 190 grade celsius, se condimenteaza carnea si deasupra cu sare si piper. Se pune apa si se lasa 90 de minute in cuptor stropindu-se din cand in cand carnea cu sosul format. Cand s-a rumenit carnea se taie felii si se serveste ca fel principal cu orice garnitura
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de porc umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de porc umplut