Ingrediente
● 1 kg de piept de porc cu piele |
● 2-3 chifle uscate |
● 100 gr de carne afumata ( sunca, pastrama) |
● 2 cepe verzi |
● 2 ardei grasi rosii |
● 2 oua |
● 2 legatura de patrunjel verde taiat |
● 100 ml lapte |
● 50 ge de unt |
● sare |
● piper |
● o lingurita de nucsoara |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
35min

GĂTIRE
01h:30min

PORȚII
4 portii
Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untu, apoi se lasa la racit. Intr-un bol se amesteca ardeii grasi taiati felii impreuna cu crutoanele din chifle, carnea afumata si ceapa prajite cu galbenusurile de la cele 2 oua, , verdeata si laptele. Se cpndimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Separat se bat albusurile spuma si se toarna peste cealalta compozitie amestecande-se bine.
Se spala carnea si se cresteaza un model pe soric. Se incizeaza un buzunar pentru umplutura. Se pune umplutura in buzunarul format si se coase cu ata alimentara pentru a nu iesi din piept umplutura.
se incalzeste cuptorul la 190 grade celsius, se condimenteaza carnea si deasupra cu sare si piper. Se pune apa si se lasa 90 de minute in cuptor stropindu-se din cand in cand carnea cu sosul format. Cand s-a rumenit carnea se taie felii si se serveste ca fel principal cu orice garnitura Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de porc umplut" nu uita sa ii faci un review.
Se spala carnea si se cresteaza un model pe soric. Se incizeaza un buzunar pentru umplutura. Se pune umplutura in buzunarul format si se coase cu ata alimentara pentru a nu iesi din piept umplutura.
se incalzeste cuptorul la 190 grade celsius, se condimenteaza carnea si deasupra cu sare si piper. Se pune apa si se lasa 90 de minute in cuptor stropindu-se din cand in cand carnea cu sosul format. Cand s-a rumenit carnea se taie felii si se serveste ca fel principal cu orice garnitura Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de porc umplut" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany