Piept de porc umplut

Portii
4
Timp pregatire
35 minute
Timp coacere
90 minute
Complexitate
ridicata
Piept de porc umplut

Ingrediente

  • 1 kg de piept de porc cu piele
  • 2-3 chifle uscate
  • 100 gr de carne afumata ( sunca, pastrama)
  • 2 cepe verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 oua
  • 2 legatura de patrunjel verde taiat
  • 100 ml lapte
  • 50 ge de unt
  • sare
  • piper
  • o lingurita de nucsoara

Mod de preparare

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untu, apoi se lasa la racit. Intr-un bol se amesteca ardeii grasi taiati felii impreuna cu crutoanele din chifle, carnea afumata si ceapa prajite cu galbenusurile de la cele 2 oua, , verdeata si laptele. Se cpndimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Separat se bat albusurile spuma si se toarna peste cealalta compozitie amestecande-se bine.
Se spala carnea si se cresteaza un model pe soric. Se incizeaza un buzunar pentru umplutura. Se pune umplutura in buzunarul format si se coase cu ata alimentara pentru a nu iesi din piept umplutura.
se incalzeste cuptorul la 190 grade celsius, se condimenteaza carnea si deasupra cu sare si piper. Se pune apa si se lasa 90 de minute in cuptor stropindu-se din cand in cand carnea cu sosul format. Cand s-a rumenit carnea se taie felii si se serveste ca fel principal cu orice garnitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Zucchini cu pui si mozzarella

Zucchini cu pui si mozzarella

Zucchini cu pui si mozzarella
Cele mai apreciate rețete
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
1
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Dulceata de visine
2
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
3
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta
5
Dulciuri

Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta

Prajitura cu Fructe si Crusta Crocanta
Parteneri
Rulada din carne tocata cu spanac
Bucataras.RO

Rulada din carne tocata cu spanac

Prima mea rulada de carne...o bunatate :)

Rulada din carne tocata cu spanac
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Culinar.RO

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara

Retete dietetice E o prăjitură uşor de făcut. Puteţi folosi ce fructe vă plac. Eu am ales caise şi...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara
Compot de visine pentru iarna
Gustos.RO

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate