Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.
Intr-un bol, punem pudra de curcuma, 50 ml vin rosu, boia, sare, piper si mustarul si omogenizam.
Cu aceasta marinata, frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile. Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand, mai scoatem si mai masam putin, pe toate partile, fara a mai scoate carnea din punga.
A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker, adaugam 150 ml vin, usturoiul taiat in felii, frunzele de dafin si frunzele de leustean. Pornim aparatul si il setam la temperatura joasa, pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.
Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii