Pulpa de miel cu curcuma la Crock Pot

Postat pe: 21-04-2017
(0)

Ingrediente

1 lingura pudra curcuma
200 ml vin rosu
3-4 catei usturoi
3 fire leustean
sare
piper
1 lingurita boia afumata
2 fire de foi dafin
1 lingura mustar
1 pulpa miel (aprox 2kg)

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

06h

PORȚII

6 portii
Carnea de miel o spalam bine in apa rece si o lasam sa se scurga si sa se usuce.
Intr-un bol, punem pudra de curcuma, 50 ml vin rosu, boia, sare, piper si mustarul si omogenizam.
Cu aceasta marinata, frecam bine carnea (ii facem un masaj bun ) pe toate partile. Punem carnea intr-o punga si dam la frigider pentru 12 ore. Din cand in cand, mai scoatem si mai masam putin, pe toate partile, fara a mai scoate carnea din punga.
A doua zi punem carnea in vasul de la Slow Cooker, adaugam 150 ml vin, usturoiul taiat in felii, frunzele de dafin si frunzele de leustean. Pornim aparatul si il setam la temperatura joasa, pentru 6 ore. Trebuie sa uitam de carne.
Serviti cu legume sotate sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpa de miel cu curcuma la Crock Pot" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpa de miel cu curcuma la Crock Pot