Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul de pui.
Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill, dupa care se trage in tigaie cu 2-3 linguri de sos butter lemon.
Ciupercile se spala, se taie pe jumatate si se calesc in ulei cu 1/2 de ceapa tocata marunt. Dupa 3-4 minute, se adauga condimente dupa gust, smantana si se lasa la foc mic timp de 10 minute. La final se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.
Intr-o farfurie plata, se asaza pieptul de pui impreuna cu sosul butter lemon si se serveste alaturi de soteul de ciuperci.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii