Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Postat pe: 20-08-2017
(0)

Ingrediente

1 buc piept de pui
125 gr unt topit
2 linguri patrunjel tocat marunt
1 lingura coaja rasa de lamaie
1 lingura zeama de lamaie
sare
piper
ciuperci
1/2 ceapa
1 lingura de smantana
patrunjel tocat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul de pui.
Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill, dupa care se trage in tigaie cu 2-3 linguri de sos butter lemon.
Ciupercile se spala, se taie pe jumatate si se calesc in ulei cu 1/2 de ceapa tocata marunt. Dupa 3-4 minute, se adauga condimente dupa gust, smantana si se lasa la foc mic timp de 10 minute. La final se asezoneaza cu patrunjel verde tocat.
Intr-o farfurie plata, se asaza pieptul de pui impreuna cu sosul butter lemon si se serveste alaturi de soteul de ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci
Cookie Settings