Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele pentru carne, sosul de soia si amestecam putin cu mana pentru a se patrunde si in interior, asezam si cartofii, morcovul si usturoiul taiat pe jumatate mai presaram putina sare peste cartofiori, apoi punem vinul cu apa.
Invelim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute cu folie si fara folie pana cand s-a rumenit frumos deasupra!
Noi a servim cu salata de spanac si ceapa verde!
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii