Se spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura.
Intr-un bol, se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca cu boiaua, se adauga piperul boabe, frunzele de menta si oregano si se introduce pulpa in aceasta marinada. Se acopera bolul si se da la rece peste noapte, de preferinta.
Intr-o tava, se pune uleiul, se asaza pulpa si se toarna marinada in tava. Se acopera si se da la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C. Dupa 15-20 de minute, se scoate tava si se adauga morcovul curatat si taiat rondele, ceapa si usturoiul. Se acopera tava si se da din nou la cuptor. Se scoate din cand in cand, si se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand intra usor furculita in carne, inseamna ca este gata.
Cartofii se spala si se fierb in coaja. Se curata, se taie apoi in patru si se pun intr-un vas de yena uns cu ulei, se condimenteaza cu sare si verdeturi pentru cartofi si se dau la cuptor. Dupa cca. 20 de minute, se scot si se servesc alaturi de friptura de miel.
Pofta buna sa aveti!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii