Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire care se aromeaza cu amestecul de plante ,se sareaza ,se presara deasupra legume deshidratate fara sare,se pipereaza.
Se caleste la foc iute ardiul taiat cubulete si ciupercile feliate.Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Pe bucata de piept de puii se taie rondele de mozzarellla pe toata suprafata apoi se intind ciupercile si ardeiul calit ,se pun carnatii semiafumati,se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3 scobitori din bambus.Se pune pieptul in tavita se unge vcu ulei de masline,se presara cu legume deshidratate fara sare apoi se toarna un paharel de apa cu un praf de sare si sec vda la cuptor pentru 30 de minute,udand deasupra rulada,din cand in cand cu suc din tavita.Cand se rumeneste frumos indepartam scobitorile si punem feliile de cascaval deasupra ,presaram alune prajite si faramitate si mai lasam 3-4 minute la cuptor.Se scoate rulada din cuptor si dse poate felia dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii