Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire care se aromeaza cu amestecul de plante ,se sareaza ,se presara deasupra legume deshidratate fara sare,se pipereaza.
Se caleste la foc iute ardiul taiat cubulete si ciupercile feliate.Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Pe bucata de piept de puii se taie rondele de mozzarellla pe toata suprafata apoi se intind ciupercile si ardeiul calit ,se pun carnatii semiafumati,se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3 scobitori din bambus.Se pune pieptul in tavita se unge vcu ulei de masline,se presara cu legume deshidratate fara sare apoi se toarna un paharel de apa cu un praf de sare si sec vda la cuptor pentru 30 de minute,udand deasupra rulada,din cand in cand cu suc din tavita.Cand se rumeneste frumos indepartam scobitorile si punem feliile de cascaval deasupra ,presaram alune prajite si faramitate si mai lasam 3-4 minute la cuptor.Se scoate rulada din cuptor si dse poate felia dupa ce s-a racit un pic.
Pofta buna!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru blat m-am inspirat din reteta Laurei http://www.bucataras.ro/retete/sachertorte-17299.html. Multumesc, a iesit foarte...
Tort de ciocolata cu crema RicottaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii