Se taie pieptul de pui in bucati groase de cca 1 cm care se intind cu un ciocan de snitele,Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.
Se incinge uleiul de masline si calim ceapa rosie taiata julien,si ardeii grasi taiati cubulete mici impreuna cu kaizerul taiat si el in cubulete si 2 catei de usturoi ,feliati subtire.Se adauga si ciupercile feliate si se calesc pana se inmoaie bine.Se sareaza si condimenteaza totul dupa gust apoi se da tigaia deoparte sa se raceasca un pic .Se adauga oul batut si verdeata taiata fin.
Se aseaza cate o felie de jambon uscat ,deasupra lui cate o bucata de piept batut si apoi cate o lingura de umplura de ciuperci si se ruleaza usor apoi se prinde cu cate o scobitoare de bambus.Se fac toate rulorile( cam 5 sau 6 bucati) apoi se aseaza intr-o tavita mai inalta(de chec),se stropesc cu un pic de ulei de masline,se adauga si paharelul de vin,se mai completeaza cu un pahar de apa ,apoi presaram boabele de piper si foile de dafin.Dam la cuptor cca 40 de minute,udand cand si cand cu zeama din tavita.Se scot din ciuptor cand se rumenesc frumosd si apoi se indeparteaza scobitorile.Se servesc calde alaturi de o garnitura
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii