oua

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Tosca - un desert imbietor
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Dulciuri

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba

Tort cu visine, capsuni, zmeura si ciocolata alba
Choux craqueline roz cu caramel sau capsuni
Dulciuri

Choux craqueline roz cu caramel sau capsuni

Choux craqueline roz cu caramel sau capsuni
Shakshuka
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Shakshuka

Shakshuka este un fel de mancare traditionala din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, constand in oua posate într-un sos...

Shakshuka
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara
Dulciuri

Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara

Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...

Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara
Tort cu caise, crema de ciocolata si de mascarpone
Dulciuri

Tort cu caise, crema de ciocolata si de mascarpone

Tort cu caise, crema de ciocolata si de mascarpone
Taci si-nghite - un preparat de nerefuzat
Garnituri

Taci si-nghite - un preparat de nerefuzat

Taci si-nghite este un fel de mancare delicios, preparat din mamaliga, oua si trei feluri de branza, rumenit apoi la cuptor.

Taci si-nghite - un preparat de nerefuzat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Tort spirala cu 2 mousse-uri si glazura oglinda
Dulciuri

Tort spirala cu 2 mousse-uri si glazura oglinda

Tort spirala cu 2 mousse-uri si glazura oglinda
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb
Mancaruri cu carne

Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb
Prajitura cu mascarpone si crusta de nuca
Dulciuri

Prajitura cu mascarpone si crusta de nuca

Prajitura cu mascarpone si crusta de nuca
Mini-chec insiropat cu portocale si sofran
Dulciuri

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran

Mini-chec insiropat cu portocale si sofran
Prajitura Kinder Bueno
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromata
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromata

Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....

Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromata
Tarta cu mere, pandispan si mascarpone
Dulciuri

Tarta cu mere, pandispan si mascarpone

Tarta cu mere, pandispan si mascarpone