Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le frecam cu uleiul.
Albusurile le batem spumă împreuna cu zaharul.
Cand crema se intareste adaugam laptele de cocos.
Adaugam albusurile și amestecam.
Turnam făina cernuta și omogenizam. Dacă vi se pare că e prea moale compozitia, mai adaugati făina.
Punem și esenta.
La final adăugăm bucățele de ciocolată și amestecăm din nou.
Tapetam o tava cu hartie de copt și turnăm compozitia.
Deasupra punem jumătățile de caise, cu fața în jos. Presărăm grisul deasupra (e opțional, insa eu pun putin gris pentru a se forma o crusta crocanta).
Dăm tava la cuptorul încins în prealabil, pentru 60 minute .
Ciorba de miel reteta Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu care...
Ciorba de miel reteta cu legume proaspete, tarhon si leusteanRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii