Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le frecam cu uleiul.
Albusurile le batem spumă împreuna cu zaharul.
Cand crema se intareste adaugam laptele de cocos.
Adaugam albusurile și amestecam.
Turnam făina cernuta și omogenizam. Dacă vi se pare că e prea moale compozitia, mai adaugati făina.
Punem și esenta.
La final adăugăm bucățele de ciocolată și amestecăm din nou.
Tapetam o tava cu hartie de copt și turnăm compozitia.
Deasupra punem jumătățile de caise, cu fața în jos. Presărăm grisul deasupra (e opțional, insa eu pun putin gris pentru a se forma o crusta crocanta).
Dăm tava la cuptorul încins în prealabil, pentru 60 minute .
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu