Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le frecam cu uleiul.
Albusurile le batem spumă împreuna cu zaharul.
Cand crema se intareste adaugam laptele de cocos.
Adaugam albusurile și amestecam.
Turnam făina cernuta și omogenizam. Dacă vi se pare că e prea moale compozitia, mai adaugati făina.
Punem și esenta.
La final adăugăm bucățele de ciocolată și amestecăm din nou.
Tapetam o tava cu hartie de copt și turnăm compozitia.
Deasupra punem jumătățile de caise, cu fața în jos. Presărăm grisul deasupra (e opțional, insa eu pun putin gris pentru a se forma o crusta crocanta).
Dăm tava la cuptorul încins în prealabil, pentru 60 minute .
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii