Se pregateste blatul.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se separa albusul de galbenus.
Albusul se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu zaharul si zaharul vanilinat pana cand devine ca o bezea. Se adauga uleiul si galbenusul si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina amestecand usor, de jos in sus, cu o spatula din silicon.
Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor la 160 de grade Celsius pentru 45 de minute sau pana cand trece de testul scobitorii.
Dupa ce se scoate blatul din cuptor, se pune cu tot cu hartia de copt pe un prosop umed si se ruleaza, lasandu-l sa se raceasca.
Intre timp, se pregateste crema.
Zmeura se amesteca cu zaharul si se fierb pana cand zmeura incepe sa se lipeasca de vas. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca.
Se mixeaza frisca.
Se da zmeura prin sita, apoi se amesteca cu frisca.
Se desface blatul din prosop. Se pune peste el o parte din crema si o parte din zmeura proaspata. Se ruleaza si se pune pe un platou.
Se decoreaza rulada cu restul de frisca si de zmeura.
Se pot pune si frunze de roinita pentru decor.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii