Ardeiul galben, verde si rosu, curatati de seminte, ii taiati cubulete.
Taiati chorizo felii subtiri.
Puneti o tigaie pe foc, rumeniti chorizo pe ambele parti.
Adaugati cubuletele de ardei, presarati sare, piper si putina boia de ardei.
Ii sotati 2-3 minute, adaugati 3-4 linguri de apa daca este nevoie.
Ardeii kapia copti ii curatati de seminte si cotoare, ii tocati.
Ii adaugati si pe ei in tigaie.
Tot acum puneti si sosul iute.
Mai lasati pe foc 1-2 minute.
Pregatiti doua vase mici de ceramica (sau unul mare).
Mozzarella o taiati cubulete.
Rasturnati amestecul cu chorizo in cele doua vase in mod egal.
Presarati cateva cuburi de mozzarella, apoi faceti putin loc cu o lingura si spargeti cate doua in fiecare vas.
Presarati si restul de mozzarella.
Nu uitati sa puneti sare peste oua.
Introduceti vasele in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru10-12 minute, pana ouale sunt gatite.
Le scoateti din cuptor, le lasati 2 minute la racorit si serviti!
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii