Ardeiul galben, verde si rosu, curatati de seminte, ii taiati cubulete.
Taiati chorizo felii subtiri.
Puneti o tigaie pe foc, rumeniti chorizo pe ambele parti.
Adaugati cubuletele de ardei, presarati sare, piper si putina boia de ardei.
Ii sotati 2-3 minute, adaugati 3-4 linguri de apa daca este nevoie.
Ardeii kapia copti ii curatati de seminte si cotoare, ii tocati.
Ii adaugati si pe ei in tigaie.
Tot acum puneti si sosul iute.
Mai lasati pe foc 1-2 minute.
Pregatiti doua vase mici de ceramica (sau unul mare).
Mozzarella o taiati cubulete.
Rasturnati amestecul cu chorizo in cele doua vase in mod egal.
Presarati cateva cuburi de mozzarella, apoi faceti putin loc cu o lingura si spargeti cate doua in fiecare vas.
Presarati si restul de mozzarella.
Nu uitati sa puneti sare peste oua.
Introduceti vasele in cuptorul incins, la 180 de grade, pentru10-12 minute, pana ouale sunt gatite.
Le scoateti din cuptor, le lasati 2 minute la racorit si serviti!
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii