Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi aromatice, gratinati apoi la cuptor.
Spalati si taiati dovleceii pe jumatate pe lungime si scobiti interiorul cu o lingura.
Taiati pieptul de pui in bucatele mici si prajiti-le intr-o tigaie cu putin ulei. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile trebuie spalate bine, taiate in bucatele mici, calite in ulei si condimentate cu sare si piper dupa gust.
Puneti in fiecare felie de dovlecel scobita un strat de piept de pui prajit, apoi unul de mozzarella rasa, apoi un strat de ciuperci calite.
Amestecati smantana cu un ou si turnati-o peste dovlecei. Presarati patrunjelul tocat si asezati peste fiecare dovlecel felii de cascaval, peste care puneti feliile de bacon.
Bagati tava cu dovlecei in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 minute pana cand se rumenesc frumos.
Daca v-a placut reteta noastra de dovlecei umpluti, va sugeram sa incercati si altele, de exemplu, pe cea de dovlecei la cuptor cu carnati de casa, cele de budinca de dovlecei cu branza, salata de dovlecei si de ce nu, chiar pizza cu dovlecel
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorVa prezint o reteta simpla si aromata care merge de minune in orice imprejurare, eu am mancat-o in cadrul programului de...
Cous-cous cu legumeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii