Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi aromatice, gratinati apoi la cuptor.
Spalati si taiati dovleceii pe jumatate pe lungime si scobiti interiorul cu o lingura.
Taiati pieptul de pui in bucatele mici si prajiti-le intr-o tigaie cu putin ulei. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile trebuie spalate bine, taiate in bucatele mici, calite in ulei si condimentate cu sare si piper dupa gust.
Puneti in fiecare felie de dovlecel scobita un strat de piept de pui prajit, apoi unul de mozzarella rasa, apoi un strat de ciuperci calite.
Amestecati smantana cu un ou si turnati-o peste dovlecei. Presarati patrunjelul tocat si asezati peste fiecare dovlecel felii de cascaval, peste care puneti feliile de bacon.
Bagati tava cu dovlecei in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 minute pana cand se rumenesc frumos.
Daca v-a placut reteta noastra de dovlecei umpluti, va sugeram sa incercati si altele, de exemplu, pe cea de dovlecei la cuptor cu carnati de casa, cele de budinca de dovlecei cu branza, salata de dovlecei si de ce nu, chiar pizza cu dovlecel
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola, un deliciu ușor și rapid. Iată cum poți pregăti un...
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzolaO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii