Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi aromatice, gratinati apoi la cuptor.
Spalati si taiati dovleceii pe jumatate pe lungime si scobiti interiorul cu o lingura.
Taiati pieptul de pui in bucatele mici si prajiti-le intr-o tigaie cu putin ulei. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile trebuie spalate bine, taiate in bucatele mici, calite in ulei si condimentate cu sare si piper dupa gust.
Puneti in fiecare felie de dovlecel scobita un strat de piept de pui prajit, apoi unul de mozzarella rasa, apoi un strat de ciuperci calite.
Amestecati smantana cu un ou si turnati-o peste dovlecei. Presarati patrunjelul tocat si asezati peste fiecare dovlecel felii de cascaval, peste care puneti feliile de bacon.
Bagati tava cu dovlecei in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 minute pana cand se rumenesc frumos.
Daca v-a placut reteta noastra de dovlecei umpluti, va sugeram sa incercati si altele, de exemplu, pe cea de dovlecei la cuptor cu carnati de casa, cele de budinca de dovlecei cu branza, salata de dovlecei si de ce nu, chiar pizza cu dovlecel
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii