Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca. Preparata cu atentie si pasiune, aceasta ciorba reuneste arome bogate și consistență îmbietoare, oferind o experiență culinară memorabilă.
Se călesc în ulei ceapa şi morcovul tăiate mărunt. Se adaugă bucăţelele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă bine, apoi se adaugă ardeiul tocat.
Într-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântâna şi se adaugă zeamă din ciorbă ca să aducem la aceeaşi temperatură, ca să nu aibă aspect de prins. Se amestecă bine, se adaugă oţet şi sare după gust. Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Daca v-a placut reteta noastra de ciorba de ciolan afumat, va invitam sa incercati si altele: ciorba de porc cu legume, ciorba de miel sau ciorba de rosii
Poftă bună!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Retete de Pasti "
Brownie cu mascarpone si caramelMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii