Fileurile se dezgheaţă şi se scurg bine de apă. Se stropesc cu zeamă de lămâie şi se presară cu sare, piper şi praf de usturoi.
Ouăle se bat bine ca pentru omletă, apoi li se adaugă 2 linguriţe de făină şi se amestecă bine ca să nu se formeze cocoloaşe.
Fileurile condimentate se dau mai întâi prin făina , apoi prin amestecul de ou bătut cu făină şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei.
Se coc la foc potrivit, întorcându-se o singură data când s-au rumenit frumos pe o parte.
Se servesc cu garnitură la alegere.Sunt bune şi calde şi reci.
Poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii