Fileurile se dezgheaţă şi se scurg bine de apă. Se stropesc cu zeamă de lămâie şi se presară cu sare, piper şi praf de usturoi.
Ouăle se bat bine ca pentru omletă, apoi li se adaugă 2 linguriţe de făină şi se amestecă bine ca să nu se formeze cocoloaşe.
Fileurile condimentate se dau mai întâi prin făina , apoi prin amestecul de ou bătut cu făină şi se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu ulei.
Se coc la foc potrivit, întorcându-se o singură data când s-au rumenit frumos pe o parte.
Se servesc cu garnitură la alegere.Sunt bune şi calde şi reci.
Poftă bună!
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii