Feliile de pâine se pun la înmuiat în apă rece, cca. 3 minute.
Se amestecă energic cu carnea și codițele de ceapă verde tocate mărunt.
Apoi se asezonează de sare, piper, boia, praf de curry, usturoi.
Se adaugă ouăle, pâinea stoarsă, pesmetul și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.
Ouăle fierte decojite se îmbracă cu compozitia de mai sus, se dau prin pesmet.
Apoi se prăjesc în ulei bine încins, până se rumenesc pe toate părțile.
Se scot din tigaie și se pun pe un șervet de hârtie, astfel încât să fie absorbit surplusul de ulei.
Ouăle scoțiene (sau mai bine zis chifteluțe umplute cu ouă) atât calde, cât și reci.
Spor și poftă bună!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaLa pranz le-am pregatit copiilor un piure si a ramas putin...care racit oricum nu mai e bun...si cum nu-mi place sa arunc...
Aperitiv bulete cu cascavalSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii