Visinele se amesteca cu 3 linguri de zahar si se dau deoparte.
Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilinat.
Se adauga esenta de vanilie, smantana, apa minerala carbogazoasa, uleiul, praful de copt si faina (se adauga treptat) si se omogenizeaza.
Trebuie sa se obtina un aluat mai gros decat cel de clatite.
Se incorporeaza in aluat visinele scurse de zeama pe care au lasat-o.
Se conecteaza aparatul pentru gofre la sursa de curent electric. Se ung placile cu ulei si pe fiecare placa se pun cate 3 linguri de aluat. Se inchide aparatul si se mai verifica din cand in cand daca gofrele s-au copt.
Pentru ca visinele mai au zeama in ele si aceasta se arde pe placa aparatului, este bine ca dupa fiecare coacere sa se stearga placile cu un servetel imbibat in ulei.
Se continua tot asa pana cand se termina aluatul.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii