Visinele se amesteca cu 3 linguri de zahar si se dau deoparte.
Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilinat.
Se adauga esenta de vanilie, smantana, apa minerala carbogazoasa, uleiul, praful de copt si faina (se adauga treptat) si se omogenizeaza.
Trebuie sa se obtina un aluat mai gros decat cel de clatite.
Se incorporeaza in aluat visinele scurse de zeama pe care au lasat-o.
Se conecteaza aparatul pentru gofre la sursa de curent electric. Se ung placile cu ulei si pe fiecare placa se pun cate 3 linguri de aluat. Se inchide aparatul si se mai verifica din cand in cand daca gofrele s-au copt.
Pentru ca visinele mai au zeama in ele si aceasta se arde pe placa aparatului, este bine ca dupa fiecare coacere sa se stearga placile cu un servetel imbibat in ulei.
Se continua tot asa pana cand se termina aluatul.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru acest tort m-am inspirat de la Simona Callas, doar am facut unele modificari, am folosit mousse de ciocolata neagra in...
Desert tort Omul de Zapada, entremet cu ciocolataMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii