Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.
Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.
Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.
Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.
Se serveşte cu salată la alegere.
Poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii