Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.
Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.
Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.
Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.
Se serveşte cu salată la alegere.
Poftă bună!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu