Zmeura se amesteca cu zaharul si zeama de lamaie si se fierb pana cand zmeura incepe sa se lipeasca de vas. Se lasa sa se racoreasca.
Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca.
Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga esenta de vanilie, laptele si untul topit.
Se da zmeura prin sita si se amesteca cu aluatul.
Se incorporeaza praful de copt si faina.
Se conecteaza aparatul pentru gofre la sursa de curent electric. Se ung placile cu ulei si pe fiecare placa se pun cate 2-3 linguri de aluat. Se inchide aparatul si se mai verifica din cand in cand daca gofrele s-au copt.
Se continua tot asa pana cand se termina aluatul.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.
Cheesecake cu afine - cremos si racoritorInspiratie: http://retetepapabun.ro/cornuri-de-bratislava-pozsonyi-kifli/...
Cornuri de Bratislava (Pozsonyi Kifli)Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii