Supa de pui cu taitei - un preparat clasic, reconfortant si plin de arome

Supa de pui cu taitei este un preparat clasic, reconfortant si plin de arome, perfecta pentru zilele racoroase sau pentru momentele in care ai nevoie de un plus de energie si caldura.

Supa de pui cu taitei - un preparat clasic, reconfortant si plin de arome

Ingrediente

  • 1 pui mic sau 500 g piept/pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 100 g taitei subtiri
  • 2-3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Spala carnea de pui si pune-o la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare. Indeparteaza spuma formata la suprafata. Adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel si ceapa, toate curatate si taiate in bucati mari. Fierbe la foc mic pana cand carnea este frageda. Scoate carnea si legumele din oala. Strecoara supa daca vrei un lichid limpede. Taie morcovii in cubulete mici si adauga-i inapoi in supa. Pune taiteii in supa clocotita si fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj (de obicei 3-5 minute). Adauga carnea taiata bucati mici, potriveste gustul cu sare si piper. Presara patrunjel verde tocat si serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici