Se adauga zahar peste smantana si se mixeaza pana se obtine o frisca de o consistenta dorita,dupa care se pune la frigider pana la folosire.
Mod de preparare pentru briose:
-Se pun la robot ouale,zaharul,uleiul,laptele dulce si se mixeaza pret de cateva minute la viteza mare,in cazul meu la viteza 7,cea mai mare,dupa care se reduce viteza,la mine la viteza 2 si se adauga faina de grau in amestec cu praful de copt,sare,zahar vanilat si se mixeaza pana la incorporare completa.La final se adauga gemul de gutui si se mai mixeaza putin,sa zicem 30 secunde,dupa care se opreste robotul.
-Se pun baking cups(cupe de hartie) in formele de briose,se ia cu o lingura compozitie si cu o alta lingura se pune aluatul in cupe,dupa care se dau la cuptorul incalzit deja pentru circa 20-25 minute la foc potrivit,aste depinde de cuptorul fiecaruia.Cand sunt gata se orneaza cu frisca si ornamente.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii