Se adauga zahar peste smantana si se mixeaza pana se obtine o frisca de o consistenta dorita,dupa care se pune la frigider pana la folosire.
Mod de preparare pentru briose:
-Se pun la robot ouale,zaharul,uleiul,laptele dulce si se mixeaza pret de cateva minute la viteza mare,in cazul meu la viteza 7,cea mai mare,dupa care se reduce viteza,la mine la viteza 2 si se adauga faina de grau in amestec cu praful de copt,sare,zahar vanilat si se mixeaza pana la incorporare completa.La final se adauga gemul de gutui si se mai mixeaza putin,sa zicem 30 secunde,dupa care se opreste robotul.
-Se pun baking cups(cupe de hartie) in formele de briose,se ia cu o lingura compozitie si cu o alta lingura se pune aluatul in cupe,dupa care se dau la cuptorul incalzit deja pentru circa 20-25 minute la foc potrivit,aste depinde de cuptorul fiecaruia.Cand sunt gata se orneaza cu frisca si ornamente.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii