Reteta delicioasa si usor de preparat pentru omleta cu cartofi: cartofi aurii, ceapa caramelizata si oua pufoase, toate intr-o combinatie perfecta. Ideal pentru un mic dejun sau pranz satios!
Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi mici. Toaca ceapa marunt. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga ceapa tocata si caleste-o pana devine translucida. Adauga cartofii si gateste-i pana devin moi si usor aurii, amestecand ocazional. Acest proces ar trebui sa dureze aproximativ 10-15 minute. Intr-un bol, bate ouale cu sare si piper dupa gust. Toarna ouale batute peste cartofi si ceapa in tigaie. Gateste omleta la foc mediu, fara a amesteca, pana cand ouale sunt bine inchegate pe margini si usor moi in centru. Cu grija, intoarce omleta pe cealalta parte si gateste-o inca aproximativ 5 minute sau pana e gata. Daca doresti, presara patrunjel proaspat tocat deasupra. Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii