Reteta delicioasa si usor de preparat pentru omleta cu cartofi: cartofi aurii, ceapa caramelizata si oua pufoase, toate intr-o combinatie perfecta. Ideal pentru un mic dejun sau pranz satios!
Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi mici. Toaca ceapa marunt. Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga ceapa tocata si caleste-o pana devine translucida. Adauga cartofii si gateste-i pana devin moi si usor aurii, amestecand ocazional. Acest proces ar trebui sa dureze aproximativ 10-15 minute. Intr-un bol, bate ouale cu sare si piper dupa gust. Toarna ouale batute peste cartofi si ceapa in tigaie. Gateste omleta la foc mediu, fara a amesteca, pana cand ouale sunt bine inchegate pe margini si usor moi in centru. Cu grija, intoarce omleta pe cealalta parte si gateste-o inca aproximativ 5 minute sau pana e gata. Daca doresti, presara patrunjel proaspat tocat deasupra. Pofta buna!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii