Dovlecelul, morcovul si mazarea se pun intr-o tigaie cu 100 ml ulei, o lingurita de sare si putin piper negru macinat si se calesc, apoi se dau deoparte pentru a se racori.
Ouale se mixeaza cu o lingurita de sare, putin piper negru macinat si putin cimbru. Se adauga laptele, praful de copt si faina si se omogenizeaza.
Cartofii se decojesc si se rad peste aluat. Se adauga o lingurita de sare, putin piper negru macinat, frunza de busuioc spalata si tocata si legumele calite. Se amesteca totul cu o lingura, apoi se incorporeaza mozzarella si inca putin cimbru.
Se conecteaza aparatul pentru gofre la sursa de curent electric si se asteapta sa se incinga placile. Dupa aceea, se ung placile cu ulei si se pune in fiecare forma cate 3 linguri din compozitie. Se pot presara pe deasupra seminte de susan sau de mac.
Se inchide aparatul si se asteapta, verificand din cand in cand, pana ce gofrele sunt frumos rumenite.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii