Dovlecelul, morcovul si mazarea se pun intr-o tigaie cu 100 ml ulei, o lingurita de sare si putin piper negru macinat si se calesc, apoi se dau deoparte pentru a se racori.
Ouale se mixeaza cu o lingurita de sare, putin piper negru macinat si putin cimbru. Se adauga laptele, praful de copt si faina si se omogenizeaza.
Cartofii se decojesc si se rad peste aluat. Se adauga o lingurita de sare, putin piper negru macinat, frunza de busuioc spalata si tocata si legumele calite. Se amesteca totul cu o lingura, apoi se incorporeaza mozzarella si inca putin cimbru.
Se conecteaza aparatul pentru gofre la sursa de curent electric si se asteapta sa se incinga placile. Dupa aceea, se ung placile cu ulei si se pune in fiecare forma cate 3 linguri din compozitie. Se pot presara pe deasupra seminte de susan sau de mac.
Se inchide aparatul si se asteapta, verificand din cand in cand, pana ce gofrele sunt frumos rumenite.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii