Steak de strut cu glazura de rodii

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
medie
Steak de strut cu glazura de rodii

Ingrediente

  • 500 g steak Gourmet de strut;
  • urechi de lemn;
  • germeni de ceapa rosie;
  • piure de cartof dulce;
  • Pentru marinada cu rodii:
  • 250 ml suc de rodii;
  • 120 ml sos de soia ;
  • 1 ceapă tocată;
  • 1 lingură de usturoi tocat;
  • 1 lingură de miere;
  • 1 lingură zeamă de lămâie;

Mod de preparare

Pentru inceput, vom pune carnea de strut la marinat in marinada cu rodii, dupa care vom incinge bine grillul si vom aseza feliute de carne pe gratar, cate 2 minute pe fiecare parte.
Sosul rezultat in urma marinarii il punem intr-o oala, la fiert. Dupa ce se ingroasa, ungem cu sosul steakul, pe ambele parti si il punem pe grillul de la cuptor, timp de 5 minute pe fiecare parte.
Steak-ul se serveste feliat subtire, de-a lungul diagonalei, pe pat de germeni de ceapa rosie si urechi de lemn trase in unt alaturi de piure de cartof dulce.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Flan cu Lapte Condensat Indulcit

Flan cu Lapte Condensat Indulcit

Flan cu Lapte Condensat Indulcit
Placinte cu spanac si branza

Placinte cu spanac si branza

Placinte cu spanac si branza
Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda

Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda

Tagliatelle cu Pleurotus, Sparanghel si Pesto din Leurda
Cele mai apreciate rețete
Tarta cu Spanac, Branza si Rosii Cherry
3
Aperitive

Tarta cu Spanac, Branza si Rosii Cherry

Tarta cu Spanac, Branza si Rosii Cherry
Prajitura Georgiana
5
Dulciuri

Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana
Parteneri
Paine impletita
Bucataras.RO

Paine impletita

Paine impletita
Placinta cu mere
Culinar.RO

Placinta cu mere

Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...

Placinta cu mere
Placinta cu branza proaspata de vaci
Gustos.RO

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci