Pentru inceput, vom pune carnea de strut la marinat in marinada cu rodii, dupa care vom incinge bine grillul si vom aseza feliute de carne pe gratar, cate 2 minute pe fiecare parte.
Sosul rezultat in urma marinarii il punem intr-o oala, la fiert. Dupa ce se ingroasa, ungem cu sosul steakul, pe ambele parti si il punem pe grillul de la cuptor, timp de 5 minute pe fiecare parte.
Steak-ul se serveste feliat subtire, de-a lungul diagonalei, pe pat de germeni de ceapa rosie si urechi de lemn trase in unt alaturi de piure de cartof dulce.
Daca ar trebui sa povestesc ceva despre acest aluat, n-as zice decat ca am gasit formula ideala. Nu este complicat, iar...
Desert strudel cu branza si stafideDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii