Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare, de circa 30 kg. Adaugam toate condimentele enumerate mai sus, adaugam vinul si apa, cat sa cuprinda carnea. Punem la foc totul, pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii, pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO reteta simpla si foarte buna pe care v-o recomand cu drag.
Castraveti fara conservanti pentru iarna (reteta 400)Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii