Friptura de oaie

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
medie
Friptura de oaie

Ingrediente

  • - 1 carcasa de oaie (27 kg)
  • - 6 cepe mari
  • - 4 capatane de usturoi
  • - 1 plic praf de usturoi
  • - 1 plic condimente de miel
  • - 1 lingura boia de ardei iute
  • - 1 lingura boia de ardei dulce
  • - 2 linguri sare
  • - 1 lingura paprika dulce
  • - 1 lingura curry
  • - 1 lingura cimbru
  • - 1 lingura oregano
  • - 1 lingura piper macinat
  • - 1 ardei iute
  • - 1 lingura condimente cu gust de legume
  • -1 l vin alb

Mod de preparare

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare, de circa 30 kg. Adaugam toate condimentele enumerate mai sus, adaugam vinul si apa, cat sa cuprinda carnea. Punem la foc totul, pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii, pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici