Friptura de oaie

Postat pe: 25-04-2017
(0)

Ingrediente

1 carcasa de oaie (27 kg)
6 cepe mari
4 capatane de usturoi
1 plic praf de usturoi
1 plic condimente de miel
1 lingura boia de ardei iute
1 lingura boia de ardei dulce
2 linguri sare
1 lingura paprika dulce
1 lingura curry
1 lingura cimbru
1 lingura oregano
1 lingura piper macinat
1 ardei iute
1 lingura condimente cu gust de legume
1 l vin alb

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

10h
Numar portii

PORȚII

20 portii
Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare, de circa 30 kg. Adaugam toate condimentele enumerate mai sus, adaugam vinul si apa, cat sa cuprinda carnea. Punem la foc totul, pana ce se desprinde carnea de pe oase. Scoatem oasele si impartim carnea pe portii, pentru membrii familiei care se vor bucura de aceasta minunatie si le punem la congelator. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de oaie