Coteletele fasonate se dau cu un praf de sare,se ung cu ulei de soia apoi se condimenteaza cu rozmarin si cimbrisor uscat sau verde(tocate fin )apoi se dau la rece cel putin o ora(de preferat se lasa la macerat de seara pana diminineata).
2.Intr-o tigaie se incinge uleiul sau untul apoi seprajesc,pe ambele fete,cotletele si feliile de ananas.Dupa ce au fost prajite se scot pe platou cald.
3.In sosul ramas se mai adauga un strop de unt topit sau ulei,menta tocata fin,coaja de lamaie,smantana,amestecand continuu ,pe flacara mica ,pana da in clocot apoi se adauga amidonul,amestecand usor,zeama de lamaie si cescuta de suc de ananas.Se lasa sa clocoteasca ,amestecand continuu apoi cotletele se servescv calde stropite cu sosul de lamaie.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii