Coteletele fasonate se dau cu un praf de sare,se ung cu ulei de soia apoi se condimenteaza cu rozmarin si cimbrisor uscat sau verde(tocate fin )apoi se dau la rece cel putin o ora(de preferat se lasa la macerat de seara pana diminineata).
2.Intr-o tigaie se incinge uleiul sau untul apoi seprajesc,pe ambele fete,cotletele si feliile de ananas.Dupa ce au fost prajite se scot pe platou cald.
3.In sosul ramas se mai adauga un strop de unt topit sau ulei,menta tocata fin,coaja de lamaie,smantana,amestecand continuu ,pe flacara mica ,pana da in clocot apoi se adauga amidonul,amestecand usor,zeama de lamaie si cescuta de suc de ananas.Se lasa sa clocoteasca ,amestecand continuu apoi cotletele se servescv calde stropite cu sosul de lamaie.
Pofta buna!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii