Spalam carnea si o lasam la scurs. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Preparam urmatorul amestec - usturoiul zdrobit, vinul, cimbrul, mustarul, uleiul, piperul boabe si frunzele de dafin le amestecam bine si apoi turnam totul peste bucata de carne.
Acoperim vasul in care am pus carnea cu folie si dam la frigider, de seara, pana a doua zi dimineata.
Asezam carnea intr-o tava, turnam marinada peste ea, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine patrunsa .
Scoatem tava din cuptor, ungem carnea cu miere pe deasupra si acoperim cu amestecul de fistic si caju macinat.
Dam la cuptor si mai tinem circa 20 min. Scoatem tava din cuptor, feliem si pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii