Spalam carnea si o lasam la scurs. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Preparam urmatorul amestec - usturoiul zdrobit, vinul, cimbrul, mustarul, uleiul, piperul boabe si frunzele de dafin le amestecam bine si apoi turnam totul peste bucata de carne.
Acoperim vasul in care am pus carnea cu folie si dam la frigider, de seara, pana a doua zi dimineata.
Asezam carnea intr-o tava, turnam marinada peste ea, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine patrunsa .
Scoatem tava din cuptor, ungem carnea cu miere pe deasupra si acoperim cu amestecul de fistic si caju macinat.
Dam la cuptor si mai tinem circa 20 min. Scoatem tava din cuptor, feliem si pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii