Spalam carnea si o lasam la scurs. Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Preparam urmatorul amestec - usturoiul zdrobit, vinul, cimbrul, mustarul, uleiul, piperul boabe si frunzele de dafin le amestecam bine si apoi turnam totul peste bucata de carne.
Acoperim vasul in care am pus carnea cu folie si dam la frigider, de seara, pana a doua zi dimineata.
Asezam carnea intr-o tava, turnam marinada peste ea, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine patrunsa .
Scoatem tava din cuptor, ungem carnea cu miere pe deasupra si acoperim cu amestecul de fistic si caju macinat.
Dam la cuptor si mai tinem circa 20 min. Scoatem tava din cuptor, feliem si pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaPulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios Este un pranz delicios, iar pulpele au iesit chiar mai bune...
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz deliciosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii