 
		
	Taiati cu un cutit fiecare bucata de piept de pui, pe lungimea lui, in felii transversale cu o grosime de cca 1,5 cm, avand grija ca taieturile sa nu sectioneze pana jos bucata de piept.
 Condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
 Dati la rece.
 Intre timp, curatati de codite si spalati baby spanacul. Puneti la scurs si zvantati-l.
 Separat, incingeti intr-un vas uleiul de masline, adaugati spanacul si sotati-l pana se inmoaie, amestecand des.
 Dati deoparte, adaugati imediat branza ricotta si amestecati energic pana obtineti o compozitie ca de crema. 
 Repartizati-o intre feliile transversale ale pieptului de pui.
 Transferati bucatile de piept de pui intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
 Presarati deasupra cu cascavalul Cheddar ras, apoi cu boia afumata.
 Dati la cuptorul incins, pentru cca 20-25 min, la 200 grade C sau pana ce carnea este facuta si cascavalul frumos rumenit. 
 Serviti feliat cat este cald.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii