Piept de pui Hasselback

Postat pe: 06-12-2016
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

PREGĂTIRE

35min

GĂTIRE

25min

PORȚII

4 portii
Taiati cu un cutit fiecare bucata de piept de pui, pe lungimea lui, in felii transversale cu o grosime de cca 1,5 cm, avand grija ca taieturile sa nu sectioneze pana jos bucata de piept.
Condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
Dati la rece.
Intre timp, curatati de codite si spalati baby spanacul. Puneti la scurs si zvantati-l.
Separat, incingeti intr-un vas uleiul de masline, adaugati spanacul si sotati-l pana se inmoaie, amestecand des.
Dati deoparte, adaugati imediat branza ricotta si amestecati energic pana obtineti o compozitie ca de crema.
Repartizati-o intre feliile transversale ale pieptului de pui.
Transferati bucatile de piept de pui intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
Presarati deasupra cu cascavalul Cheddar ras, apoi cu boia afumata.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 20-25 min, la 200 grade C sau pana ce carnea este facuta si cascavalul frumos rumenit.

Serviti feliat cat este cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Hasselback" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui Hasselback