Piept de pui Hasselback

Portii
4
Timp pregatire
35 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui Hasselback

Ingrediente

  • - 1 piept de pui degresat, fara os ( min 500 g)
  • - sare
  • - piper proaspat macinat
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 250 g baby spanac
  • - branza Ricotta
  • - cascaval Cheddar ras
  • - boia de ardei afumata

Mod de preparare

Taiati cu un cutit fiecare bucata de piept de pui, pe lungimea lui, in felii transversale cu o grosime de cca 1,5 cm, avand grija ca taieturile sa nu sectioneze pana jos bucata de piept.
Condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
Dati la rece.
Intre timp, curatati de codite si spalati baby spanacul. Puneti la scurs si zvantati-l.
Separat, incingeti intr-un vas uleiul de masline, adaugati spanacul si sotati-l pana se inmoaie, amestecand des.
Dati deoparte, adaugati imediat branza ricotta si amestecati energic pana obtineti o compozitie ca de crema.
Repartizati-o intre feliile transversale ale pieptului de pui.
Transferati bucatile de piept de pui intr-o tava tapetata cu foaie de copt.
Presarati deasupra cu cascavalul Cheddar ras, apoi cu boia afumata.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 20-25 min, la 200 grade C sau pana ce carnea este facuta si cascavalul frumos rumenit.

Serviti feliat cat este cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Bomboane cu Visine din Visinata
2
Dulciuri

Bomboane cu Visine din Visinata

Bomboane cu Visine din Visinata
Felii olandeze
3
Dulciuri

Felii olandeze

Felii olandeze
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
5
Mancaruri cu carne

Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta

Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...

Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Parteneri
Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castraveti
Bucataras.RO

Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castraveti

 Pe scurt slaninuta cu boia si usturoi. Pe la noi prin zona se zice slanina popricata - asa pe scurt. Adica cu poprica-...

Slanina papricata cu usturoi, fiarta in saramura de castraveti
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura