Spalam pulpele, le saram, le piperam, le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 200 g pana se rumenesc frumos. Dupa aproximativ 20 de minute le intoarcem pe partea cealalta.Intre timp punem orezul la fiert in 900 ml apa cu sare in care adaugam cubuletele de supa de pasare.Spalam merele si le tocam cubulete. Tocam si rubarba cubulete si ceapa marunt.Punem ceapa la calit in putin ulei de rapita, iar dupa ce se inmoaie adaugam rubarba. Lasam cateva minute apoi adaugam merele si eventual putina apa.Dupa ce s-au inmuiat si merele adaugam ghimbirul ras si mai lasam sa fiarba circa 10 minute amestecand continuu.Adaugam 2 linguri de miere, amestecam pana se topeste si punem 2 linguri de otet balsamic.Asteptam sa se racoreasca un pic si servim. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorRetete de suflet
Aperitiv rasucite cu crema de branza si pestoEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii