Pulpe de curcan la cuptor

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Pulpe de curcan la cuptor

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • 1 foaie de dafin
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de masline
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • 100 ml vin
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa,vinul si laptele,adaugam pulpele spalate.


Dam vasul pana a 2 zi la frigider(sau cateva ore)


In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat.


Dam la cuptorul incalzit cca 60 min pana ce se rumenesc frumos.


Eu in apa care a ramas am adaugat cartofi si am adaugat intr-o tava la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.