Se subtiaza pieptul in felii apoi fiecre felie se intinde un pic cu un ciocan de snitele.se sareaza si pipereza fiecare bucata dupa gust.Se taie costita i cubulete si apoi se caleste impreuna cu ficateii taiati marunti,intr-un pic de ulei.se adauga si usturoiul feliat subtire si ciupercile feliate siaredeiul taiat fasii subtiri.Se sareaza si se pipereaza dupa gust,se toarna si u pic de vin alb apoi selasa sa se inabuse bine acoperind cu un capac cateva minute.se trage tigaia de pe foc si se presara verdeata tocata fin,se lasa sa se racoreascaun pic apoi adaugam si oul batut.
Se pune cate o lingura din umplutura de ficatei pe fiecare bucata de piept intins apoi rulam usor si lejer si prindem la capat cu o scobitoare din bambus.Se aseaza fiecare rulou in tavita,se stropeste cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra legumele deshidratate fara sare ,se adauga si vinul,si un pic de apa cu boabele de piper negru si se da la cuptor ccca.30 de minute udand din cand in cand rulourile cu sos din tava.sunt gata candsunt rumeniteusor.Se indeparteaza scobitorile si se servesc calde stropite din abudenta cu sosul de vin din tavita.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta supa este foarte cunoscuta si apreciata. Exista 3 feluiri de Soleanka: de peste, ciuperci si carne. Astazi v-o...
Soleanka - Supa rusesca de carneSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii