Se subtiaza pieptul in felii apoi fiecre felie se intinde un pic cu un ciocan de snitele.se sareaza si pipereza fiecare bucata dupa gust.Se taie costita i cubulete si apoi se caleste impreuna cu ficateii taiati marunti,intr-un pic de ulei.se adauga si usturoiul feliat subtire si ciupercile feliate siaredeiul taiat fasii subtiri.Se sareaza si se pipereaza dupa gust,se toarna si u pic de vin alb apoi selasa sa se inabuse bine acoperind cu un capac cateva minute.se trage tigaia de pe foc si se presara verdeata tocata fin,se lasa sa se racoreascaun pic apoi adaugam si oul batut.
Se pune cate o lingura din umplutura de ficatei pe fiecare bucata de piept intins apoi rulam usor si lejer si prindem la capat cu o scobitoare din bambus.Se aseaza fiecare rulou in tavita,se stropeste cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra legumele deshidratate fara sare ,se adauga si vinul,si un pic de apa cu boabele de piper negru si se da la cuptor ccca.30 de minute udand din cand in cand rulourile cu sos din tava.sunt gata candsunt rumeniteusor.Se indeparteaza scobitorile si se servesc calde stropite din abudenta cu sosul de vin din tavita.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii