Pulpe de Pui Umplute

Postat pe: 14-06-2016
(0)

Ingrediente

2 kg pulpe de pui (inferioara +superioara) 200 gr mozzarela
carnati oltenesti in functie de cate pulpe sunt
sare si piper se pun dupa gust
oregano
100 ml ulei
2 cepe
scobitori
Cantitatile pot varia in functie de fiecare! ! !

Mod de preparare

PREGĂTIRE

02h
Pulpele se dezoseaza cu grija, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se pune mozzarela rasa de-a lungul pulpei dupa care o bucatica carnat cat sa nu depaseasca pulpa. Se unesc capetele cu grija reconstituind forma pulpei. Acestea se prind cu scobitori. Pulpele astfel obtinute se aseaza intr-o tava se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Se adauga in tava ceapa taiata in patru, uleiul si apa cat sa depaseasca putin pulpele.
Tava se pune in cuptor la foc potrivit, iar cand sunt aproape gata se scot scobitorile si se intorc pe cealalta parte, se mai lasa putin pana ce se rumenesc si se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de Pui Umplute" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui Umplute