Friptura de curcan

Postat pe: 26-04-2017
(0)

Ingrediente

700 g piept de curcan dezosat
100 g masline verzi umplute cu gogosari
2 cepe
3 catei de usturoi
1 ou
patrunjel verde tocat
sare
piper
1 ceapa mare
2 rosii
1 morcov
600 g cartofi noi
4 lg ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Pieptul de curcan se spala si se usuca bine, cu prosoape absorbante si se cresteaza de trei ori pe lungime, dar nu de tot. Se condimenteaza cu sare si piper.

Ceapa si usturoiul se taie marunt, maslinele se feliaza subtire, dupa care se amesteca bine impreuna cu oul si patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se asaza umplutura (nu toata) in cele trei crestaturi. Se leaga bine cu o sfoara si se asaza intr-un vas de yena. La rosii se taie capacelele, se scobesc si se umplu cu amestecul de masline ramase.

Legumele se curata, se spala si se taie bucati mari. Rosiile se asaza in cate un colt al vasului, iar legumele pe langa bucata de carne. Se stropeste cu uleiul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preincalzit, pt aproximativ 20 minute. Se da jos folia si se mai da la cuptor pentru inca 15-20 minute, pana se rumeneste frumos, iar legumele sunt bine facute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de curcan