Se spala muschiuletul, se lasa la scurs si se taie sub forma de foaie cat mai subtire; peste foaie, vom presara condimente, adaugam ceapa verde tocata marunt, stevia tocata marunt, ardeiul tocat marunt, maslinele taiate feliute si salamul se asaza pe mijlocul foii, apoi rulam foaia si o legam cu ata. Intr-o tava, punem ulei, presaram un pic de condimente, un pic de tarhon si un pic de piper si asezam in tava rulada, peste rulada vom presara maggi secretul gustului, piper macinat, tarhon si un pic de compozitie cu care am umplut rulada, o stropim cu ulei si acoperim rulada cu folie de aluminiu, o dam la cuptor la foc potrivit, circa o ora. Se serveste foarte bine cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!
Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si...
Foietaj cu Nutella, Oreo si cajuDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii