Se spala muschiuletul, se lasa la scurs si se taie sub forma de foaie cat mai subtire; peste foaie, vom presara condimente, adaugam ceapa verde tocata marunt, stevia tocata marunt, ardeiul tocat marunt, maslinele taiate feliute si salamul se asaza pe mijlocul foii, apoi rulam foaia si o legam cu ata. Intr-o tava, punem ulei, presaram un pic de condimente, un pic de tarhon si un pic de piper si asezam in tava rulada, peste rulada vom presara maggi secretul gustului, piper macinat, tarhon si un pic de compozitie cu care am umplut rulada, o stropim cu ulei si acoperim rulada cu folie de aluminiu, o dam la cuptor la foc potrivit, circa o ora. Se serveste foarte bine cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosImi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii