Rata cu sos de branza si mere coapte

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
medie
Rata cu sos de branza si mere coapte

Ingrediente

  • 4 pulpe de rata
  • 1 cana de supa
  • boia
  • piper negru
  • sare
  • 4 foi de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • 4 mere
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita de faina
  • 200 gr branza topita
  • 300 gr smantana
  • sare si piper alb
  • 4 lingurite dulceata de visine

Mod de preparare

Pulpele se condimenteaza si se lasa 30 min la rece. Se pun intr-un vas inalt in care am pus putin ulei. Adaugam supa, acoperim vasul si dam la cuptor.
Lasam carnea sa se faca la foc foarte mic 2-3 ore.
Inainte cu 20 min de a scoate carnea de la cuptor, luam capacul si punem pe langa pulpele de rata si jumatati de mere. Dam din nou la cuptor.

Pregatim si sosul in acest timp. Punem untul sa se topeasca, adaugam faina si amestecam bine. Smantana se adauga si ea si apoi adaugam branza. Condimentam cu sare si piper alb. Fierbem 2-3 min.
Pentru servire, adaugam in farfurie si cate o lingurita de dulceata de visine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Cappuccino
1
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
2
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Prajitura bicolora cu prune
Bucataras.RO

Prajitura bicolora cu prune

Este o prajitura in care am folosit albusuri ramase de la alte preparate(maioneze, aluaturi) si pastrate la congelator....

Prajitura bicolora cu prune
Gem de gutui cu ghimbir
Culinar.RO

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia