Rulada de curcan umpluta cu carne de porc

Postat pe: 09-02-2017
(0)

Ingrediente

1 kg pulpe de curcan
600 gr carne de porc
boia dulce
maghiran
marar
oregano
piper
sare
vegeta
Toate condimentele se pun dupa gust.
ulei pentru prajit
hartie de copt
ata pentru legat rulada

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Pulpele de curcan se dezoseaza cu grija, pentru a forma o felie mare de carne, urmand astfel sa formam rulada. Carnea se bate usor cu ciocanul, fara a o zdrobi.
Se intinde o bucata mai mare de hartie de copt pe care se pune sare, marar si oregano. Peste condimente, se asaza carnea de curcan care se condimenteaza cu oregano, sare, piper si boia dulce. Peste ea, se pun bucatele dreptughiulare de carne de porc. Carnea de porc se condimenteaza cu vegeta. Urmatorul pas este formarea ruladei: carnea de curcan se ruleaza usor de la un capat, astfel incat sa acoperim carnea de porc. Dupa ce am format rulada, o condimentam usor cu maghiran.
Rulada obtinuta se inveleste in hartie de copt si se leaga bine cu ata. Acestea se prajesc in tigaia de teflon, la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de curcan umpluta cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Cand sunt gata, se da jos hartia de copt si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de curcan umpluta cu carne de porc