Mod Preparare:
Pieptul de pui se taie felii ca pentru snitel, dar putin mai gros. Intr-un vas, se adauga usturoiul zdrobit, smantana, chilly, curcuma, uleiul si zeama de la lamaie. In compozitia rezultata, se adauga pieptul de pui si se da la rece pentru o ora.
Dupa ce a trecut timpul de macerare, se ia fiecare feliuta de pui cu sos si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in pungulitele de copt. Se asaza in tava, in asa fel incat sa nu se desfaca pungulitele si se da la cuptor.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii