Piept de pui in crusta de curcuma

Postat pe: 11-01-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente:
1 kg piept de pui
300 gr iaurt
o capatana usturoi
sucul de la o lamaie
2 lingurite curcuma
o jumatate lingurita chilly
2 linguri ulei
sare si piper dupa gust
pungulite din hartie de copt speciale pentru cuptor

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:10min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Mod Preparare:

Pieptul de pui se taie felii ca pentru snitel, dar putin mai gros. Intr-un vas, se adauga usturoiul zdrobit, smantana, chilly, curcuma, uleiul si zeama de la lamaie. In compozitia rezultata, se adauga pieptul de pui si se da la rece pentru o ora.
Dupa ce a trecut timpul de macerare, se ia fiecare feliuta de pui cu sos si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se pune in pungulitele de copt. Se asaza in tava, in asa fel incat sa nu se desfaca pungulitele si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de pui in crusta de curcuma" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Se lasa aproximativ 40 minute la cuptor la foc potrivit, dupa care se serveste langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de pui in crusta de curcuma