Pe 15 noiembrie a inceput postul Craciunului, care va dura 40 de zile.
Daca re numeri printre cei care si-au propus sa-l tina, noi iti venim in ajutor cu destul de multe retete, astfel incat sa poti incerca una noua in fiecare zi a postului.
Le-am impartit in supe, mancaruri si deserturi, toate de post.
Pofta buna si spor la gatit!
Supe:
1. Supa crema de ardei copt si dovlecel
2. Supa crema de dovlecel cu scortisoara
5. Supa crema de porumb cu caju
6. Supa crema de conopida cu usturoi
9. Supa crema de cartof cu cocos
10. Supa crema de morcov cu portocale si ghimbir
11. Supa de linte cu ardei copt
12. Supa crema de spanac cu nuci
Mancaruri:
15. Chiftele de cartofi cu bureti
17. Spaghete picante cu vinete
18. Dovlecei umpluti cu orez si legume
20. Chiftele de legume cu telina si porumb
22. Omleta de post din faina de naut cu dovlecel
23. Sarmalute in foi de vita cu orez si pleutorus
24. Orez salbatic cu telina, morcovi si ardei rosii
26. Aperitiv cu mamaliguta si hribi
Prajituri:
32. Prajitura de post cu fructe
33. Rulada de biscuiti de post
34. Prajitura cu foi de bulion si gris
35. Placinta cu mere si foi de post
36. Prajitura vegana cu mere si pere
Sursa foto: libertatea.ro
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii