Ceapa se curata si se taie. Se caleste cam 5 minute.
Se adauga ghimbirul si pasta de curry. Dupa 30 de secunde se adauga laptele de cocos si supa de legume.
Cand incepe sa clocoteasca se adauga cartofii curatati si taiati in cuburi si nautul.
Se pune capacul pe craticioara si se lasa sa fiarba cam 10 minute sau pana cand cartofii sunt moi.
Se ia de pe foc.
Continutul se pune in recipientul blenderului Oster si se mixeaza.
Se serveste calda, eventual cu o felie de lime, frunze de coriandru proaspat si alune.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii