Supa Crema de Cartof Dulce cu Cocos si Curry Rosu - de post, pregatita cu blenderul Oster

Postat pe: 20-03-2016
(0)

Ingrediente

1 lingura ulei de cocos
1 ceapa
1/4 lingurita de ghimbir pudra sau 1 lingurita de ghimbir ras
1 lingura de pasta de curry rosu
600 ml supa de legume sau apa
1 cutie de lapte de cocos (400 ml) 2 cartofi dulci
1 conserva de naut fiert
sare
dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Ceapa se curata si se taie. Se caleste cam 5 minute.
Se adauga ghimbirul si pasta de curry. Dupa 30 de secunde se adauga laptele de cocos si supa de legume.
Cand incepe sa clocoteasca se adauga cartofii curatati si taiati in cuburi si nautul.
Se pune capacul pe craticioara si se lasa sa fiarba cam 10 minute sau pana cand cartofii sunt moi.
Se ia de pe foc.
Continutul se pune in recipientul blenderului Oster si se mixeaza.
Se serveste calda, eventual cu o felie de lime, frunze de coriandru proaspat si alune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Cartof Dulce cu Cocos si Curry Rosu - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Cartof Dulce cu Cocos si Curry Rosu - de post, ...