Supa Crema de Spanac cu Nuci - de post, pregatita cu blenderul Oster

Postat pe: 18-03-2016
(0)

Ingrediente

o ceapa
3 catei usturoi
un cartof
30 ml ulei
60 ml lapte de soia
60 ml supa de legume
sare
piper
nuci tocate marunt (2 linguri) 8 portii spanac congelat (sau 250-300g spanac proaspat, tocat)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Pune uleiul intr-o craticioara.
Cand s-a infierbantat pune ceapa tocata marunt si usturoiul feliat si lasa-le pana devin translucide.
Adauga cartoful curatat si spalat, taiat felioare. Amesteca timp de 5 minute, pana ce cartoful se inmoaie bine apoi adauga spanacul, laptele si supa si pune capac peste vas.
Lasa la foc mic pentru 10 minute (daca amestecul e prea gros mai poti pune lapte).
Opreste focul si lasa sa se racoreasca 5 minute.
Toarna totul in blenderul Oster si mixeaza pana devine o pasta omogena. Subtiezi (sau nu) dupa preferinta cu supa sau lapte.
Torni inapoi in craticioara, pui nuca tocata si mai amesteci putin pe foc.
Servesti fierbinte, ornat cu nuci tocate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Spanac cu Nuci - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Spanac cu Nuci - de post, pregatita cu ...