Se amesteca toate ingredientele uscate (faina, zahar, cacao, praf de copt, coaja de portocala si scortisoara) si se adauga incet si amestecind cu o lingura laptele. Atentie la cacao care tinde sa formeze cocoloase daca nu ati trecut-o prin sita inainte.
Tapetam tava si varsam compozitia apoi introducem tava in cuptorul deja incalzit si coacem la 170 °c cca 30-40 minuti. Nu trebuie sa se usuce prea mult, rezulta o prajitura cremoasa.
Eu am copt intr-o tava cu gaura in mijloc pentru ca imi era frica sa nu ramina cruda in mijloc =)) .
Taiati prajitura numai cind s-a racit, este moale, cremoasa chiar.
Am scris reteta originala si in paranteze modificarile mele, caci am actualizat-o totusi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii