Se amesteca toate ingredientele uscate (faina, zahar, cacao, praf de copt, coaja de portocala si scortisoara) si se adauga incet si amestecind cu o lingura laptele. Atentie la cacao care tinde sa formeze cocoloase daca nu ati trecut-o prin sita inainte.
Tapetam tava si varsam compozitia apoi introducem tava in cuptorul deja incalzit si coacem la 170 °c cca 30-40 minuti. Nu trebuie sa se usuce prea mult, rezulta o prajitura cremoasa.
Eu am copt intr-o tava cu gaura in mijloc pentru ca imi era frica sa nu ramina cruda in mijloc =)) .
Taiati prajitura numai cind s-a racit, este moale, cremoasa chiar.
Am scris reteta originala si in paranteze modificarile mele, caci am actualizat-o totusi.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii