Se amesteca toate ingredientele uscate (faina, zahar, cacao, praf de copt, coaja de portocala si scortisoara) si se adauga incet si amestecind cu o lingura laptele. Atentie la cacao care tinde sa formeze cocoloase daca nu ati trecut-o prin sita inainte.
Tapetam tava si varsam compozitia apoi introducem tava in cuptorul deja incalzit si coacem la 170 °c cca 30-40 minuti. Nu trebuie sa se usuce prea mult, rezulta o prajitura cremoasa.
Eu am copt intr-o tava cu gaura in mijloc pentru ca imi era frica sa nu ramina cruda in mijloc =)) .
Taiati prajitura numai cind s-a racit, este moale, cremoasa chiar.
Am scris reteta originala si in paranteze modificarile mele, caci am actualizat-o totusi.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii