Rulada de Biscuiti (de Post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de Biscuiti (de Post)

Ingrediente

  • ½ kg biscuiti populari
  • 3 linguri gem
  • 200 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • o linguri cafea
  • 200ml apa
  • 400 gr zahar tos
  • 200 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • esenta rom
  • stafide
  • eu am facut portie dubla! ! !

Mod de preparare

Se prepara un sirop din zaharul tos, cafea si apa.
Biscuitii se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu cacaua, gemul, 2 linguri de nuca de cocos si siropul cu cafea. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena.
Compozitia obtinuta se imparte in doua si se intinde pe cate foaie de celofan.
Se prepara o crema din margarina, zaharul pudra si nuca de cocos si se intinde peste compozitia de biscuiti, peste aceasta crema se presara stafide. Cu ajutorul celofanului se ruleaza incet formand o rulada.
Ruladele obtinute se da la rece, aproximativ pentru 3 ore, dupa care se feliaza si se servesc.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa