Rulada de Biscuiti (de Post)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de Biscuiti (de Post)

Ingrediente

  • ½ kg biscuiti populari
  • 3 linguri gem
  • 200 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • o linguri cafea
  • 200ml apa
  • 400 gr zahar tos
  • 200 gr nuca de cocos
  • 200 gr zahar pudra
  • esenta rom
  • stafide
  • eu am facut portie dubla! ! !

Mod de preparare

Se prepara un sirop din zaharul tos, cafea si apa.
Biscuitii se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu cacaua, gemul, 2 linguri de nuca de cocos si siropul cu cafea. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena.
Compozitia obtinuta se imparte in doua si se intinde pe cate foaie de celofan.
Se prepara o crema din margarina, zaharul pudra si nuca de cocos si se intinde peste compozitia de biscuiti, peste aceasta crema se presara stafide. Cu ajutorul celofanului se ruleaza incet formand o rulada.
Ruladele obtinute se da la rece, aproximativ pentru 3 ore, dupa care se feliaza si se servesc.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Socată reţeta bunicii
2
Bauturi

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Budinca cu cirese si visine
3
Dulciuri

Budinca cu cirese si visine

Budinca cu cirese si visine
Inghetata de vanilie cu zmeura
5
Dulciuri

Inghetata de vanilie cu zmeura

Inghetata de vanilie cu zmeura
Parteneri
Rulouri de vinete cu ricotta si spanac
Bucataras.RO

Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

Reteta din revista Goodfood, senzationala!

Rulouri de vinete cu ricotta si spanac
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri