Se prepara un sirop din zaharul tos, cafea si apa.
Biscuitii se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu cacaua, gemul, 2 linguri de nuca de cocos si siropul cu cafea. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena.
Compozitia obtinuta se imparte in doua si se intinde pe cate foaie de celofan.
Se prepara o crema din margarina, zaharul pudra si nuca de cocos si se intinde peste compozitia de biscuiti, peste aceasta crema se presara stafide. Cu ajutorul celofanului se ruleaza incet formand o rulada.
Ruladele obtinute se da la rece, aproximativ pentru 3 ore, dupa care se feliaza si se servesc.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii