Se prepara un sirop din zaharul tos, cafea si apa.
Biscuitii se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu cacaua, gemul, 2 linguri de nuca de cocos si siropul cu cafea. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena.
Compozitia obtinuta se imparte in doua si se intinde pe cate foaie de celofan.
Se prepara o crema din margarina, zaharul pudra si nuca de cocos si se intinde peste compozitia de biscuiti, peste aceasta crema se presara stafide. Cu ajutorul celofanului se ruleaza incet formand o rulada.
Ruladele obtinute se da la rece, aproximativ pentru 3 ore, dupa care se feliaza si se servesc.
Pofta buna!!!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii