Sarmale cu Pasat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Sarmale cu Pasat

Ingrediente

  • frunze de varză murată
  • 500 g ciuperci champignon
  • 500 g păsat
  • 100 g orez
  • 1 ceapă potrivită
  • 100 ml ulei
  • pastă de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei. Ciupercile se spala, se taie cubulete si se pun la calit separat pana scade apa care o lasa. păsatul se spala bine, in mai multe ape si se lasa sa se scurga bine de apa. Orezul se spala si el in mai multe ape. Peste ceapa se adauga ciupercile, păsatul apoi orezul. Se amesteca bine, se adauga pasta de ardei, sare si piper dupa gust. Se calesc toate la un loc timp de 2-3 minute apoi se iau de pe foc.
Se pregatesc frunzele de varza murata si se impacheteaza sarmalele. Intr-o oala incapatoare se pune pe fundul acesteia varza taiata marunt, o crenguta de cimbru si se aseaza sarmalele. Se pune apa in oala, sa fie de doua degete deasupra sarmalelor si se pune la foc potrivit spre mic sa fiarba timp de aproximativ 3 ore.
Pofta buna!
Se servesc ca atare sau daca preferati, cu smantana!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
4
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.