Cum procedam
1. Spalam dovlecelul si il taiem felii de 1 cm pe lungime (fara a curata coaja, o curatati numai in cazul in care e batraior), il punem intr-un vas si il stropim cu o lingura de ulei de masline extravirgin. Amestecam feliile de dovlecel cu ierburile aromate si cu putina sare. Incingem o tigaie grill si coacem feliile de dovlecel cate 2-3 minute pe fiecare parte, sau pana cand vedeti ca au capatat urmele caracteristice. Pastram 1 felie pentru decor, pe care o vom taia fasii.
2. Spalam si curatam cartofii, morcovul si cepele si le punem la fiert in apa cu sarecand se formeaza spuma o luam. Cand sunt fierte legumele adaugam dovlecelul si mai lasam 2-3 minute.
Taiem o jumatate de ardei si un morcov fasii pentru decor iar restul ii folosim in crema.
3. Scoatem legumele si le punem in blender impreuna cu ardeii copti (cred ca nu mai e cazul sa spun ca decojiti si fara cotor si seminte) si putina supa si blenduim pana obtinem consitenta dorita.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii