Ardei de toamna la cuptor

Postat pe: 12-10-2016
(0)

Ingrediente

6 ardei kapia,
2 cepe,
1 morcov,
1 cana mare cu orez,
Ciuperci la borcan dupa gust,
2 linguri bulion,
patrunjel dupa gust,
Sare si piper (dupa gust),
cateva rosii
ulei,

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

6 portii
Ardei kapia cu orez si ciuperci la cuptor.
Portii: 6 ardei mari. Daca va ramane orez, puteti umple si cateva rosii

Mod de preparare:
Se taie marunt cele 2 cepe, se da morcovul prin razatoare. Se caleste ceapa in putin ulei incins pentru aprox 5 minute, adaugam orezul, apoi le acoperim cu apa. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, dupa care se da deoparte si se lasa la racit.

Intre timp, se curata ardeii de cotoare, se spala, se umple cu orez, se adauga si ciuperci in toti ardeii sau numai in cativa ardei, pentru cei carora le plac ciupercile. Apoi le punem capacele din rosii. Daca va ramane orez, umpleti si cateva rosii.
Se punem ardeii intr-o tava incapatoare, cu putin ulei, apoi se adauga apa mai mult de jumatate din tava si bulionul, o rosioara taiata cubulete si un fir de patrunjel.
Se dau la cuptorul incins, la foc mediu, pentru aprox 1 ora.
Cand sunt gata, se decoreaza cu patrunjel proaspat, tocat marunt.


Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/ardei-de-toamna-la-cuptor.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei de toamna la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei de toamna la cuptor