Cafeneaua RC (46)
Moderatori: miha1950, Nally, adi, maria MIHULESCU, kia, adinush, octavian, Moderatori
pupi scrie: ...si mi-a placut mult poza aia cu tine si Anto fetite fiind, cu picioarele desculte pe plaja![]()
...pupici
![]()
![]()
![]()
Da,eu si Antonia,sintem ca cei trei muschetari,in cazul nostru doi/doua,si asa cum ziceau ei,zicem/facem si noi si anume "one for two and two for one"...

Ultima oară modificat 21/03/2013 01:45 de către Danieluta, modificat 1 dată în total.
Dani, Pupi
am cateva zile mai aglomerate de aceea am intarziat la cafeluta. Mi-a fost tare dor de voi.
Claudia
este petrecere in week-end nu-i asa?
Va spuneam in urma cu 2 saptamani ca am sa incerc sa pun in apa samburele de avocado...
Acum a inceput sa faca radacini... Adi iti multumesc mult pentru incurajare (cand am citit ce ai povestit atunci la cafenea, am prins curaj).
Atasez doua fotografii mai jos (imi cer scuze pentru ca le-am facut in graba insa zilele acestea au fost foarte aglomerate).

Claudia

Va spuneam in urma cu 2 saptamani ca am sa incerc sa pun in apa samburele de avocado...

Atasez doua fotografii mai jos (imi cer scuze pentru ca le-am facut in graba insa zilele acestea au fost foarte aglomerate).

- Fişiere ataşate
-
- 02.JPG (79.18 KiB) Vizualizat de 1167 ori
-
- 01.JPG (96.89 KiB) Vizualizat de 1167 ori
- iosubveronica
- Incepator
Buna dimineata
Buna dimineata dragele mele,va astept sa bem impreuna cafeluta.Sa aveti o zi minunata

- Fişiere ataşate
-
- 156493_447580245310044_30010232_n.jpg (108.95 KiB) Vizualizat de 1124 ori