Cozonac cu carne in foi de varza murata

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
ridicata
Cozonac cu carne in foi de varza murata

Ingrediente

  • -1 kg carne tocata,amestec capra si porc;
  • -3 oua;
  • - 2 cepe;
  • -4 catei de usturoi;
  • -foi de varza murata;
  • -200 gr. mozzarella;
  • -1/2 lingurita piper alb macinat;
  • -1/2 lingurita cardamom macinat;
  • -1/2 lingurita cimbru;
  • -1/2 lingurita paprika;
  • -200 gr.mozarella;
  • -3 linguri bulion de gogosari.
  • -Sare dupa gust.

Mod de preparare

-Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore.

-Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza devine foarte moale,fina si se lucreaza foarte usor.Recomand acest procedeu si pentru sarmale.

-Se dau la robot ceapa,cardamomul,usturoiul si se pun peste carnea tocata.Se adauga ouale crude,cimbru,paprika,piperul alb macinat,sare dupa gust si se omogenizeaza compozitia.

-Intr-o forma de guguluf se pun foile de varza in asa fel incat sa acopere interiorul formei.Se pune compozitia de carne si se presoara mozzarella data prin razatoare.Se unesc foile de varza in asa fel incat sa acopere complet carnea si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand este gata copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
2
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
5
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Parteneri
Tiramisu reţetă originala
Bucataras.RO

Tiramisu reţetă originala

Iata o reteta delicioasa de tiramisu - Tiramisu reţetă originala

Tiramisu reţetă originala
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola