-Se pune varza murata la dezacrit pentru circa 12 ore.
-Se pune varza dezacrita la congelator pentru circa 24 ore,varza devine foarte moale,fina si se lucreaza foarte usor.Recomand acest procedeu si pentru sarmale.
-Se dau la robot ceapa,cardamomul,usturoiul si se pun peste carnea tocata.Se adauga ouale crude,cimbru,paprika,piperul alb macinat,sare dupa gust si se omogenizeaza compozitia.
-Intr-o forma de guguluf se pun foile de varza in asa fel incat sa acopere interiorul formei.Se pune compozitia de carne si se presoara mozzarella data prin razatoare.Se unesc foile de varza in asa fel incat sa acopere complet carnea si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand este gata copt.Sa aveti pofta si la pofta dragilor.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Pe 2 martie sora mea cea mica Minodora , implineste niste anisori, asa ca m-am gandit sa o impresionez sau nu, ca e pestoaica...
Desert tort Primavara -MinodoraO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii